Som kund har du alltid 14 dagars retur- och ångerrätt hos Klimatexperten, vi följer självklart all gällande lagstiftning såsom t.ex. distanshandelslagen, konsumenttjänst- och köplagen.

Om du vill returnera en vara så kontakta oss och ange ordernummer och vilken produkt det gäller så återkommer vi med returformulär som du fyller i och skickar tillbaka. Därefter får du instruktioner för returfrakt och återbetalning. Du får själv stå för returfrakten och det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.

Alla produkter MÅSTE returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.OBS! Returer som skickas in utan godkänt förfarande enligt ovan accepteras ej.

En transportskada uppstår på vägen mellan oss och dig och måste därför alltid anmälas till fraktföretaget i första hand. Om emballaget är skadat när du får varan skall du säga till chauffören eller den som lämnar ut godset som då upprättar en anmälan.

Kontakta oss via e-post info@klimatexperten.se  och beskriv vad som hänt så tar vi kontakt med dig så snart vi har möjlighet för att lösa eventuella problem.

En reklamation kan göras om produkten inte fungerar, du har då rätt att få avhjälpt felet utan kostnader för dig om garantivillkoren uppfyllts.

Om vi inte skulle komma överens, alltså hamna i tvist med varandra, kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN, för att få ditt ärende prövat: https://www.arn.se/konsument/